Café lampen

Een van de belangrijkste kenmerken van een horeca inrichting is de verlichting. Verlichting in uw café kan positief bijdragen aan de sfeer van uw eetkamer óf de beleving van uw klant volledig verpesten. Maar waarom is café verlichting zo belangrijk? En hoe weet u welke café lampen geschikt zijn voor uw bedrijf?

Sfeervolle café verlichting

Door gebruik te maken van de juiste verlichting die past bij het interieur ontstaat er sfeer. Dit zal u helpen uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Klanten onthouden de sfeer bij uw café en komen daardoor vaker terug en vertellen anderen waarschijnlijk ook over de fijne sfeer die in uw zaak hangt. Daarnaast letten uw gasten vaak niet bewust op de verlichting van een plek als het goed is gedaan, maar kunnen direct zien of er iets niet klopt.

Soorten café- en bar lampen en hun eigenschappen

Van functionele hanglampen tot decoratieve stamtafel lampen en bar lampen, er zijn veel soorten verlichting die bij uw caféinrichting passen. Bekijk hieronder enkele van de meest populaire verlichtingsopties in cafés:

Stamtafel lampen

De stamtafel is de favoriete tafel van uw vaste gasten. Geef deze tafel dan ook de uitstraling die het verdient door er een speciale lamp boven te hangen. Naast dat ze zorgen voor de gewenste sfeer biedt het de juiste verlichting voor gasten bij het lezen van menu’s.

Kroonluchters

De kroonluchter hangt als blikvanger aan het plafond in uw entree of eetkamer, bovendien geven kroonluchters een lichte en elegante stijl aan uw café.

Wandlampen

Wandlampen zorgen ervoor dat uw gasten niet in donkere hoeken komen zitten. Ook creëren ze de gewenste accentverlichting voor uw café. De lampen worden gemonteerd aan muren en zijn perfect voor het uitlichten van kunstwerken of spiegels.

Bekijk hieronder alle café lampen in ons assortiment. Horecasfeerverlichting Expert is onderdeel van Okidobv. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over sfeerverlichting voor horeca? Neem dan contact op via het contactformulier, het telefoonnummer 0513 418 882 of email óf kom langs in onze showroom. Onze adviseurs zitten klaar om met u mee te denken.

cafe lampen

Menu